Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2010 οι κάτοικοι του Ροδοχωρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη διαμαρτυρίας από το Ροδοχώρι με τελικό προορισμό τα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Βέροια.

Ο λόγος αυτής της διαμαρτυρίας ήταν η υπερβολική καθυστέρηση των γεωπόνων, οι οποίοι αν και οι δηλώσεις για την χαλαζόπτωση έχουν γίνει εδώ και ένα μήνα, αδυνατούν να ολοκληρώσουν την δουλειά τους, δηλαδή να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς.

Αυτή η αναίτια καθυστέρηση σε συνδυασμό με την οχαδερφική στάση της αρμόδιας υπηρεσίας, ανάγκασαν τους κατοίκους να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους με ποιο ενεργό τρόπο.

Έτσι στις 8:00 πμ 50 περίπου κάτοικοι με τα οχήματα τους βρέθηκαν στα γραφεία του ΕΛΓΑ.  Μια 9μελης επιτροπή ανέλαβε να εκπροσωπήσει και να διαβιβάσει το παράπονα όλων των συγχωριανών στους αρμόδιους. Παρόλη την κινητοποίηση, οι υπεύθυνοι δεν φάνηκαν να εκτιμούν και να σέβονται την προσπάθεια και τα προβλήματα των ανθρώπων.

Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις στις οποίες κυριάρχησε ένας τόνος ειρωνείας και αδιαφορίας, αυτό το γεγονός εξόργισε ακόμα περισσότερο τους κατοίκους του Ροδοχωρίου που αντιλαμβανόντουσαν ότι δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση.

Τελικά μετά από περίπου μιάμιση ώρα η συγκέντρωση έλαβε τέλος, χωρίς όμως καμία ουσιαστική λύση στο μείζον πρόβλημα. Από δω και πέρα οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες μιας και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.


Βίντεο απ' την αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού στα γραφεία του ΕΛΓΑ

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Επίσκεψη πραγματοποίησαν οι κάτοικοι Ροδοχωρίου στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης