Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γλέντησαν στον Παρθενώνα στην Ειρηνούπολη οι Ροδοχωρίτες και όχι μόνο αυτοί Πολύ κόσμος σύρρευσε στον Παρθενώνα, τόσο που πολλοί έμειναν δυσαρεστημένοι που δεν βρήκαν τραπέζι να κάτσουνε...Το πρωί όμως και πριν τον χορό είχαμε μια άλλη εξέλιξη, στο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τις 24 Ιουλίου απ’ το χαλάζι.

Ο ΕΛΓΑ λοιπόν μία μέρα μετά την κινητοποίηση που είχαν οι μηλοπαραγωγοί στη Βέροια και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Σαρρής συζήτησε με ανθρώπους του αγροτικού συλλόγου και επέμενε ότι δεν γνωρίζει τις τιμές από τις αποζημιώσεις

Την επόμενη μέρα και ημέρα Σάββατο ενημερώθηκε ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ ότι δόθηκε εντολή πληρωμής, και μάλιστα ανέβηκαν τα ποσά που έχει να πάρει ο καθένας, και όπως είδαμε οι τιμές είναι αυτές που προέκυψαν από φήμες, δηλαδή 0,35€ στις κόκκινες ποικιλίες, και 0,30€ στα Γκόλντεν.

Ο ίδιος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Κώστας Σκανδαλίδης παραδέχτηκε στην αίθουσα του θεάτρου ενώπιων όλων, ότι τα μήλα Ροδοχωρίου τα γνωρίζω καλά, και φυσικά είναι ανώτερης ποιότητας από οποιαδήποτε άλλα στην Ελλάδα, αυτά ήταν τα λόγια του κυρίου Σκανδαλίδη.

Αλλά παρ’ όλα αυτά οι τιμές αποζημίωσης είναι ίσες με όλα τα μήλα απ’ οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, δηλαδή δεν παίζει ρόλο η ποιότητα, ούτε η ονομασία προέλευσης ούτε τίποτα, γίνανε όλα ίσα κι όμοια.
Το βίντεο που σας χρωστάμε 

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Παρόλο που ο υπουργός παραδέχτηκε ότι τα μήλα Ροδοχωρίου είναι ανώτερης ποιότητας οι τιμές είναι ίδιες με όλα τα άλλα"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης