Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κατασκήνωση της 5ης Ομάδας Προσκόπων Βεροίας στο Ροδοχώρι Νάουσας από 29 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2011.

Στην φετινή κατασκήνωση πήραν μέρος 15 Πρόσκοποι (11-15 ετών)  με Αρχηγό την...


κ. Βαρακλή Νικολέτα και επιτελείο τους βαθμοφόρους Αστανάστα  Ευτύχιο , Μπίκο Γεώργιο , Στολτίδη Τηλέμαχο και τους ανιχνευτές Τόκα  Μιχάλη ,Ζουμπουλίδη Αντώνη ,Ζαχάρογλου Θεόφιλο καθώς και στην μαγείρισσα μας κα. Παντελίδου Όλγα για τα νόστιμα φαγητά που μας μαγείρεψε προσφέροντας αφιλοκερδώς για πολλοστή φορά τις υπηρεσίες της.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για 10 ημέρες μέσα στην φύση , μακριά από τις τηλεόραεις και τις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Οι κατασκηνωτές μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν την έννοια τη ευγενούς άμιλλας, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους ,να ενταχθούν σε μικρές ομάδες, να αναπτύξουν τις αθλητικές και καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να έρθουν σε επαφή με την φύση και να νοιώσουν το μέγεθος και το μεγαλείο της  αλλά και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους εφαρμόζοντας όλες τις προσκοπικές τους γνώσεις που αποκόμισαν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Οι δραστηριότητες της φετινής κατασκήνωσης περιελάμβαναν: τουρνουά ομαδικών αθλημάτων , μεγάλα παιχνίδια με κώδικες , πεζοπορίες στην γύρω περιοχή, εκπαίδευση πάνω στις προσκοπικές γνώσεις διαβίωσης στο ύπαιθρο (μεγάλες κατασκευές ανέσεων διαβίωσης με σχοινιά και καστανιές , μαγείρεμα δίπλα στις όχθες του παραπόταμου της περιοχής κα) και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Παρόλο που τις ημέρες της κατασκήνωσης ο καιρός μας τα χάλασε  λίγο με τις βροχές  οι πρόσκοποι μας με την πολυετή εμπειρία τους ,ανταπεξήλθαν κατά το καλύτερο τρόπο.

Το απόγευμα  της τελευταίας ημέρας πραγματοποιήθηκε επίδειξη σε όλους τους παραβρισκόμενους πάνω σε σύγχρονες μεθόδους  και μέσα διάσωσης από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (Ε.Ο.Δ) .Στην συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη «Πυρά Λήξης της Κατασκήνωσης» όπου σατιρικά σκετς – τραγούδια βγαλμένα μέσα από την ζωή της κατασκήνωσης έδωσαν ένα χαρούμενο φινάλε στην κατασκήνωση μας .

Η τελευταία ημέρα βρήκε καθέναν μας να μην έχει καταλάβει πως πέρασαν 10 ημέρες  έχοντας μαζί μας στην επιστροφή όχι μόνο ένα αναμνηστικό μπλουζάκι της κατασκήνωσης αλλά αμέτρητες αναμνήσεις από τη ζωή στη φύση, τη ζωή στο δάσος με όλες τις δραστηριότητες, τα αστεία και τα τραγούδια από το πρωί ως το βράδυ, τα γέλια , τα πειράγματα… Αξέχαστες αναμνήσεις μιας Προσκοπικής Κατασκήνωσης!!!  

Αν θέλεις και εσύ να χαρείς και να ζήσεις αξέχαστες προσκοπικές στιγμές από κοντά τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την λέσχη μας στην οδό Γοργοποτάμου 7  κάθε Σάββατο 17::00-20:00 ή στο  τηλ 2331062821 ή να επισκευτείς την ιστοσελίδα μας στο www.proskopoi.gr ή να στείλεις email στο info@proskopoi.gr

Βαρακλή Νικολέτα
Αρχηγός 5ης Ομάδας Πρόσκοπων Βεροίας

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΟ
Το  5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση της Κατασκήνωσης της 5ης Ομάδας από  29 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2011  στο Ροδοχώρι Νάουσας και ιδιαίτερα τους εξής:
•    Το Σωματείο Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα (και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κυριακίδη Αριστείδη και Αντιπρόεδρο κ. Εξαρχόπουλο Δημήτριο)
•    Τους κατοίκους του Ροδοχωρίου Νάουσας
•    Το Οινοποιείο Της Αργατίας (www.argatia.gr)
•    Την  κα Παντελίδου Όλγα που για πολλοστή φορά προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της
•    Τον Αρχηγό του Κατασκηνωτικού Κέντρου Καστανιάς κ. Παντελίδη Ανέστη (www.kastaniacamp.gr)
•    Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ (www.hrt.org.gr)
•    Τον ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ (και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Θεοδωρίδη)
•    Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας - VENUS GROWERS (www.venusgrowers.gr)
•    Το τυροκομείο ΦΑΡΜΑΚΗ - Φαρμάκη Αστέριου & ΣΙΑ Ο.Ε (www.tyrokomeio.gr)
•    Το Τυροκομείο ΒΕΡΜΙΟ ( Καλής Παναγιάς 22 – 2331064544 )
•    Την εταιρία Αλεξανδρίδης Κων/νος Α.Ε  (8,5χλμ Βεροίας – Νάουσας)
•    Την εταιρία τροφίμων ΤΡΟΦΟΕΞΠΡΕΣ του κ.Ακύλα Πεχλιβανίδη & Σια Ο.Ε (www.trofoexpress.gr)
•    Την εταιρεία τροφίμων Kraft Foods Hellas (και ιδιαίτερα τον Κ. Λυκοστράτη Αναστάσιο (www.kraftfoodscompany.com)
•    Την εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ ΑΒΕΕ (www.ambrosiadis.gr)
•    Την εταιρεία ΑΥΓΑ ΝΕΩΧΟΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ του Κ. Παύλου Τσακίρη (www.avgatsakiri.gr)
•    Την εταιρεία Resoul.Gr και ιδιαίτερα τον κ. Ζαμπέτα (www.resoul.gr)
•    Την εταιρεία τροφίμων MELISSA KIKIZAS (www.melissa.gr)
•    Την εταιρεία χαρτικών Θ.Κ ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ (www.skag.gr)
•    τον κ . Βαρακλή Γιώργο
•    Τον κ . Ζουμπουλίδη Αντώνη

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Κατασκήνωση 5ης ομάδος Προσκόπων Βεροίας στο Ροδοχώρι"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης