Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Τρίτη στις 6:00μ.μ στο Κ.Α.Π.Η Ροδοχωρίου ο Πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο έκανε λαϊκή συνέλευση με θέμα απολογισμός του 1ου έτους της θητείας του.

Το ενδιαφέρον πενιχρό εκτός από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, 4-5 άτομα βρέθηκαν για να ακούσουν και να ρωτήσουν επί των πεπραγμένων...


Ο Πρόεδρος πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους κ.Βαδόλα, κ.Καρύδα και κ.Ιτσκάρα.

Για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν αυτό το διάστημα όπως ευχαρίστησε και τους Προέδρους της Δ.Ε.Υ.Α.Ν κ.Παπαδόπουλο, του Κ.Α.Π.Η κ.Γιώργο Ηλία και τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ.Τζώρτζη που και αυτοί με τη σειρά τους βοήθησαν ουσιαστικά όταν χρειάστηκε. Επίσης ευχαρίστησε τους υδρονομείς κ.Κατσαπελίδη, κ.Ελευθεριάδη, κ.Σιαπανίδη όπως και τους υδραυλικούς κ.Παπαδόπουλο και κ.Σέτινα για την προσπάθεια και το ζήλο που έδειξαν στη δουλειά τους έτσι ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη αρδευτική περίοδο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο κ.Κεκισίδη Παναγιώτη και το συμβούλιο του Δασικού και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Ευθυμιάδη Κων/νο, που ήταν μπροστάρηδες σε κάθε εθελοντική προσπάθεια. Μάλιστα ο κ.Κεκισίδης πολλές φορές διέθεσε αφιλοκερδώς το JCB του.

Τέλος ευχαρίστησε τους εθελοντές στις ανοιξιάτικες εργασίες καθαρισμού δρόμων και αλσών όπως και τους εθελοντές που συμμετέχουν στη φύλαξη του χωριού. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον Κυριάκο Μιχαηλίδη που μόνος του έκανε έναν κοινοτικό τσιμενταύλακα τριακοσίων μέτρων. Τόνισε την αναγκαιότητα της συμμετοχής και την προσπάθεια και πρωτοβουλία που πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι του χωριού ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την τρικυμία της λιτότητας που μας έχουν επιβάλλει και προσπαθούν να μας εξοντώσουν.

Επί των πεπραγμένων επισήμανε ότι προτεραιότητα δόθηκε στην αγροτική οδοποιία όπου έγινε σπουδαίο έργο κυρίως στο να γίνεται υποδομή και αυλάκια ώστε να προστατεύονται οι δρόμοι. Επίσης ιδιαίτερη προσπάθεια έγινε στην ενίσχυση της ανθοφορίας με κάλυψη πάνω από 1000 κυψέλες για να βοηθήσουν στην καρπόδεση και στη σωστή διαχείριση του νερού.

Τοποθετήθηκαν αρκετοί λαμπτήρες νέας τεχνολογίας, βελτιώθηκε το οδικό δίκτυο εντός του οικισμού κυρίως με την ασφαλτόστρωση δύο κομματιών δύσκολων στην περιοχή Σκεντερίδη και στον δρόμο για Μεταμόρφωση όπως και προσπάθεια να κλείσουν κάποιες «τρύπες» που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους του χωριού. Επίσης αναφέρθηκε στην λύση ενός χρόνιου προβλήματος στην μετακίνηση των μαθητών προς το γυμνάσιο και το λύκειο.

Τόνισε δε την προσωπική συμβολή του Δημάρχου κ.Καραπατζού και του βουλευτή κ.Σιδηρόπουλου. Τέλος, ευχήθηκε καλές γιορτές και ζήτησε από τους κατοίκους την ενεργή συμμετοχή τους στον δρώμενο των Μομώγερων την Πρωτοχρονιά. Όλοι μαζί με κέφι και καλή διάθεση είπε να υποδεχτούμε την νέα χρονιά, αφήνοντας πίσω την μιζέρια και τα προβλήματα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
Αναστάσιος Μωυσίδης

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Έγινε την Τρίτη η πρώτη λαϊκή συνελευση με θέμα: "Απολογισμός του 1ου έτους της θητείας του ΔΣ Ροδοχωρίου""

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης