Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για άλλη μια χρονιά αναβίωσαν οι Μωμόεροι & Κοτσαμάνια στο Ροδοχώρι με πολύ κόσμο να παρακολουθεί την εκδήλωση του συλλόγου.

Σαν Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η αναβίωση των Μωμόγερων.Πρώτα απ’ όλα τους Ροδοχωρίτες που άνοιξαν τα σπίτια τους να υποδεχθούν και να αγκαλιάσουν τους Μωμόγερους, αλλά και τους ανθρώπους που κάνανε λίγα ή πολλά χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, παρόλο το κρύο που επικρατούσε στο Ροδοχώρι.

Τα παιδιά απ’ το χορευτικό, τον λυράρη Γιώργο Σκεντερίδη, το αγγείο Μιχάλη Τσανασίδης και τον νταουλτσή Αλέξη Ζουντουρίδη που συνόδευαν τους Μωμόερους σε όλο το χωριό, τους μουσικούς απ’ το χωριό Γιώργο και Δημήτρη Φουντουκίδη.

Τα παιδιά που έστησαν το σκηνικό στην πλατεία με την φωτιά αλλά και τους ψήστες. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Δασικού συνεταιρισμού και το ΔΣ της κοινότητας Ροδοχωρίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχουμε και φέτος μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση.
Χωρίς όλους αυτούς δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Αναδημοσίευση από: Κομνηνοί Ροδοχωρίου: Σας ευχαριστούμε... [Δελτίο τύπου]

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου απ' τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης