Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το εκπαιδευτήριο σκύλων Callibra επισκέφτηκαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ροδοχωρίου μαζί με τους δασκάλους τους την Τετάρτη 13 Ιουνίου...

Οι μικροί μαθητές πήραν μια γεύση από τον τρόπο εκπαίδευσης των συμπαθή τετράποδων, αλλά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους υπό το βλέμμα της εκπαιδεύτριας Σοφίας Μιχαηλίδου.

Για την ιστορία να πούμε ότι το εκπαιδευτήριο λειτουργεί στο Ροδοχώρι από τον Ιούλιο του 1997 υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Σοφίας Μιχαηλίδου σε συνεργασία με τον Σέρβο εκπαιδευτή σκύλων Zeljko Stjepanic όπου κατάφεραν με πολύ αγάπη και μεράκι να δημιουργήσουν έναν χώρο ιδανικό να πετύχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και φιλοξενία.

Το εκπαιδευτήριο Callibra αξίζει να επισκεφτεί κάποιος ώστε να γνωρίσει τα μυστικά της εκπαίδευσης των συμπαθή τετραπόδων

Πληροφορίες:
Σοφία Μιχαηλίδου
Τηλ: 2332051225
Κιν: 6944136200

Δείτε τις φωτογραφίες...Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Το εκπαιδευτήριο σκύλων Callibra επισκέφτηκαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ροδοχωρίου [Φωτογραφίες]"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης