Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεν μπόρεσε ο καιρός να χαλάσει την γιορτή κερασιού, καθώς τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωρίου είχανε ετοιμάσει τον χώρο μέσα στο συσκευαστήριο του ΑΣ Ροδοχωρίου, κι έτσι παρόλα τα απρόοπτα η γιορτή πραγματοποιήθηκε κανονικά...Ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης και μεγάλο χορευτικό Ροδοχωρίου που μάγεψαν με τις χορευτικές τους φιγούρες, στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν ο Σταύρος Πουλτίδης.

Το παρόν στην πρώτη μέρα της εκδήλωσης έδωσαν ο Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας Πυραγός Νίκος Παλαμούτης, ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο Αντιδήμαρχοι Μανόλης Βαδόλας, Παναγιώτης Μαραντίδης, Γιώργος Βασιλείου, τα μέλη του ΔΣ Νάουσας Νόπη Τσαγκαλίδου, Παύλος Αδαμίδης, Κώστας Παπαδόπουλος πρόεδρος ΔΕΥΑΝ, Γιώργος Ηλίας Πρόεδρος ΚΑΠΗ και σύσσωμο το ΔΣ διαμερίσματος Ροδοχωρίου ο πρόεδρος Αναστάσιος Μωυσίδης, Κωνσταντίνος Κιαγχίδης και Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Η σημερινή μέρα έχει Αλέξη Παρχαρίδη, Μπάμπη Ιωακειμίδη, Γιάννη Σανίδη και τα χορευτικά τμήματα Ροδοχωρίου, Χορευτικό μικρό και Μωμόεροι.

Δείτε φωτογρφίες & βίντεο από την πρώτη μέρα της Γιορτής Κερασιού...
Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Ούτε η βροχή δεν μπόρεσε να χαλάσει την πρώτη μέρα της Γιορτής κερασιού 2012 στο Ροδοχώρι [Φωτό & Βίντεο]"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης