Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ένωση καθηγητών αγγλικής δημόσιας εκπαίδευσης Ημαθίας εξέδωσαν δελτίο τύπου και καλούν όλα τα μέλη τους για σεμινάριο και αρχαιρεσίες


Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
www.ekadei.blogspot.gr

Seminar & SETUI Elections  \  Σεμινάριο και αρχαιρεσίες

Wednesday, September 26th, 2012, 18:00-20:00
Public Library of Veria

Classroom Technology for Low-Tech teachers
Technology is progressing so quickly that it is easy to get left behind. While many of us see the need for technology in the classroom; the complexity of it can sometimes be rather daunting and off-putting. This session will look at how teachers with limited to intermediate knowledge of technology can make the first steps into this new and exciting area.

Julie Carter has worked in Greece since 1989 and has been involved in teaching, materials development, publishing, training and examining. She has worked with the British Council as examiner, team leader and seminar presenter since 1992. She holds an MA in TESOL and Applied Linguistics.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

με την παρούσα επιστολή σας καλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ.

Οι εκλογές μας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26-09-2012 και ώρα 18:00-20:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας παράλληλα με το σεμινάριο που διοργανώνει η Ένωσή μας σε συνεργασία με το British Council. Το θέμα του σεμιναρίου "Classroom Technology for Low-Tech Teachers" απευθύνεται στους καθηγητές Α΄/θμιας και Β΄/θμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθεί από την κ. Julia Carter, examiner, team leader and seminar presenter.

Όπως καταλαβαίνετε, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Λόγω του σύντομου χρόνου που θα έχουμε στη διάθεσή μας, σας προτείνουμε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας (αν φυσικά το επιθυμείτε) κατά την προσέλευσή σας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ., που θα γίνει με τη λήξη του σεμιναρίου.

Έφτασε ο καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην Ένωσή μας και να στηρίξουμε την ύπαρξή της συμμετέχοντας ενεργά. 

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος                                                           Η γραμματέας
Τσιμπρικίδου Ελένη                                              Παπουλίδου Μαρία 

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Η Ένωση καθηγητών αγγλικής Ημαθίας καλούν τα μέλη τους για σεμινάριο και αρχαιρεσίες [Δελτίο Τύπου]"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης