Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η δεκαετία 80 από πολλούς ονομάζεται Cult που σημαίνει λατρεία. Όσοι έζησαν αυτή την δεκαετία τη θυμούνται με νοσταλγία, οι μικρότεροι το μόνο που μπορούν να δουν από εκείνη την εποχή είναι οι ταινίες και τα τραγούδια της δεκαετίας εκείνης...

Εκείνη την εποχή όμως άνθιζε στην Ελλάδα και η ραδιοπειρατεία, πολλοί νεαροί και όχι μόνο, εκείνη την εποχή είχαν το δικό τους ραδιοφωνικό σταθμό, μιας και δεν υπήρχε τότε η «Ελεύθερη και νόμιμη Ραδιοφωνία» όπως ονομάστηκε.

Εμείς βρήκαμε μερικά αρχεία ηχογραφημένα από εκείνη την εποχή και σας τα παρουσιάζουμε, είναι ο ραδιοπειρατής Ασύγκριτος ένας από τους λίγους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπήρχαν τότε στο Ροδοχώρι. Ο Γιώτης ο Ασύγκριτος όπως λεγόταν ξεκίνησε και είχε σταθμό από το 1977 έως το 1986

Ζητούμε συγνώμη για την ποιότητα του ήχου αλλά τα αρχεία είναι ηχογραφημένα από 30 χρονών κασέτες και όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Σημείωση:
Όποιος έχει ηχογραφημένα αποσπάσματα από πειρατικές ραδιοφωνικές εκπομπές της εποχής εκείνης και θέλει να δημοσιευτούν ας με στείλουν ένα email να συνεννοηθούμε πως μπορεί να γίνει.

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Ράδιο Ασύγκριτος τη δεκαετία 80 πειρατικός ραδιοσταθμός στο Ροδοχώρι"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης