Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και να που οι εκλογές έλαβαν τέλος. Για κάποιους τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα αλλά για την περισσότερη μερίδα αυτού του χωριού ήταν αυτό το θετικό αποτέλεσμα....

Ως κάτοικος αυτού του χωριού και ως ενεργός ψηφοφόρος είκοσι τρία χρόνια τώρα είναι η πρώτη φορά που θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου. Σε κάποια κακώς κείμενα, λασπολογίες και απαράδεκτες συμπεριφορές για την τώρα εποχή της τεχνολογίας, της γνώσης, της ελευθερίας του λόγου και των πράξεων.

Κρίνετε και κατακρίνετε ανθρώπους, καταδικάσατε την μεγαλύτερη μερίδα της πλειοψηφία που έκλεξε τον Αναστάσιο Μωυσίδη ώς πρόεδρο και καν την εξής ερώτηση σε εσάς: Ποιός σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να κρίνετε; Με ποιό δικαίωμα παρερμηνεύετε τον λόγο από τη στιγμή που δεν μπορείτε να τον διαχειριστείτε; Ποιά αγωγή και ποιά παιδεία σας έδωσε αυτό το δικαίωμα!!;

Το πιο εύκολο είναι να κανείς κριτική, αυτός που κρίνει πρέπει να είναι έτοιμος και να κριθεί!! Όπου στη συγκεκριμένη κατάσταση τα άτομα που είχαν γράψει διάφορα κακώς κείμενα πέραν που έχουν άγνοια από συντακτικό, δεν είχαν καν τον τρόπο να πείσουν τους αναγνώστες με τόσο φτωχό λεξιλόγιο που δηλώνει ελλιπή μόρφωση και κακή διαχείριση του λόγου. (Κανένας και πουθενά δεν έχει βρει το δίκιο του με τόσο κακή προσβλητική και υβριστική γραφή.)

Λυπάμαι που κάποια κακώς κείμενα προσπαθούν να φρενάρουν μια εποχή που οι ρυθμοί της απαιτούν γρήγορους αγώνες με ομαδικότητα, ένωση και ζήλο για την πρωτιά. Λυπάμαι που καταδικάζετε μορφωμένους ανθρώπους λασπολογώντας με κακοήθειες. Αν και αυτό δεν πρέπει να τους πτοεί και να συνεχίσουν να υλοποιούν τον αρχικό τους στόχο.

Δεχτείτε τη γνώση, την παιδεία, τον πολιτισμό, ανοίξτε τους ορίζοντες. Πάντα θεωρούσα το Ροδοχώρι ένα εγκλωβισμένο χωριό από βουνά που καταδικάζει τους κατοίκους του στην απομόνωση από τον έξω κόσμο. Αφήστε τους ανθρώπους να σας δείξουν τον δρόμο, βοηθήστε και εσείς για τον τόπο που τόσο πολύ αγαπάτε!!! Τέλος να συγχαρώ τον Αναστάσιο Μωυσίδη για την επανεκλογή του. Καλή και γόνιμη θητεία!

Σμαρώ Χρυσαφίδου Καγκελίδου.

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Η Σμαρώ χρυσαφίδου σχολιάζει τη μετεκλογική κατάσταση στο Ροδοχώρι"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης