Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλα έτοιμα είναι για τον αγώνα δρόμου Βουνού που θα γίνει αύριο 22 Νοεμβρίου στο Ροδοχώρι, σήμερα ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, αφού στο 5ο και στο 10ο Χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού για τους αθλητές ενώ στο 14ο χιλιόμετρο θα έχουν την ευκαιρία οι αθλητές να...
Βγάλουν καταπληκτικές φωτογραφίες την πανοραμική θέα από το ψηλότερο σημείο της διαδρομή καθώς θα φαίνεται το χωριό από ψηλά αλλά και ο Ημαθιώτικος κάμπος έως την Θεσσαλονίκη.

Μετά τον αγώνα οι συμμετέχοντες, τερματίζοντες και μη, έχουν την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τοπικής ομάδας (ΓΑΣ Ροδοχωρίου).

Κατόπιν θα περάσουν από το τοπικό επισκέψιμο οινοποιείο Argatia Winery, του Παναγιώτη Γεωργιάδη, χορηγού της διοργάνωσης, όπου θα ενημερωθούν για τη διαδικασία της οινοποίησης και της παραγωγής κρασιού.

Στην συνέχεια θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση μετά τον αγώνα, με πλούσιο γεύμα με τοπικές ποντιακές λιχουδιές, προϊόντα κλασικής ψησταριάς με κρασί κόκκινο και τσίπουρο. Θα υπάρχει μουσική με D.J. για χορούς παραδοσιακούς κυκλωτικούς αλλά και λαϊκούς. Η γιορτή θα συνεχιστεί σε παρακείμενο τσιπουροκάζανο όπου μπορούνε να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες απόσταξης.

Θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σ’ όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, μαντήλι τύπου μπάφ και τσίπουρο! Θα βραβευτούν με κύπελλα οι πρώτοι του αγώνα σε άνδρες και γυναίκες.

Τυχόν επιπλέον βραβεύσεις θα ανακοινωθούν μετά τον τερματισμό. Οι απονομές θα γίνουν κατά την διάρκεια του γεύματος.

Δείτε τον χάρτη και κάντε κλικ στις οδηγίες  όσοι έρχεστε πρώτη φορά στο Ροδοχώρι.

Φωτογραφίες από την προετοιμασία...
Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Όλα έτοιμα για τον 4ο δρόμο τσίπουρου στο Ροδοχώρι [Χάρτης με οδηγίες]"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης