Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματική μάχη σε δύσβατες περιοχές όπου το χιόνι κόντευε το ένα μέτρο, με τα χιόνια και τα πεσμένα δέντρα έδωσαν τεχνικοί της ΔΕΗ, εκχιονιστικά μηχανήματα, ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδοχωρίου Τάσος Μωυσίδης αλλά και...
Κάτοικοι με τρακτέρ που βοήθησαν τις τρεις τελευταίες μέρες για την αποκατάσταση του ρεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή νερού αφού δεν μπορούσε να λειτουργήσει η Γεώτρηση για υδροδότηση με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του χωριού να μείνει χωρίς νερό και ρεύμα, xθες βράδυ κατά τις πέντε ο στόχος επετεύχθη και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι όσοι συνέβαλαν για να αποκατασταθούν οι βλάβες και το χωριό να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς αυτοί είναι: οι τεχνικοί της ΔΕΗ, οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων του Δήμου Νάουσας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοχωρίου αλλά και κάτοικοι που συνάβαλαν με τα τρακτέρ τους αφού χρειάστηκε για να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο των τεχνικών.

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Η τριήμερη μάχη με τα χιόνια είχε αίσιο τέλος [pic]"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης