Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμπολίτισσα και συμπολίτη,
Το Νοσοκομείο τη Νάουσας είναι από τα πιο ιστορικά της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1937 αποκλειστικά από δωρεές Ναουσαίων και σε αυτήν την 73χρονη διαδρομή έχει να επιδείξει τεράστιο κοινωνικό έργο, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών όχι μόνο της Νάουσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σήμερα, το Νοσοκομείο της Νάουσας διαθέτει 120 κλίνες και πάνω Από 300 εργαζόμενους (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό Προσωπικό), είναι ζωντανό κύτταρο της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης και όλοι οι Ναουσαίοι το νιώθουν πολύτιμο κομμάτι της ζωής τους.

Η λειτουργία του συνεισφέρει τα μέγιστα την τοπική οικονομία και ουσιαστικά είναι η μόνη «βιομηχανία» που απέμεινε μέσα στην άλλοτε ακμάζουσα βιομηχανικά πόλη μας. Πριν από περίπου ένα χρόνο ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο ανακαίνισης και επέκτασης των υποδομών του Νοσοκομείου (προϋπολογισμού 4.470.000 ευρώ) και ο Δήμος Νάουσας παραχώρησε δωρεάν ακίνητο ιδιοκτησίας του (τμήμα της πρώην «Βέτλανς», εμβαδού 3.815τ.μ., δίπλα από το κτήριο του Νοσοκομείου) με σκοπό την επέκταση και τη δημιουργία νέων και σύγχρονων νοσηλευτικών τμημάτων-κλινικών.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες και φήμες για σχέδιο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο προωθείται η συγχώνευση-υποβάθμιση σε Κέντρο Υγείας.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία με την αποβιομηχάνιση και τη μεγάλη ανεργία, που πλήττει τη Νάουσα εδώ και 15 χρόνια, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ την κατάργηση ή συγχώνευση ή υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.


 • ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ   
 • ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ  Ή ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Συμπολίτισσα και συμπολίτη

Σε καλούμε να δυναμώσεις τον αγώνα του Δήμου Νάουσας, ενάντια σε οποιοδήποτε σχέδιο ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του Νοσοκομείου  της πόλης μας και με την υπογραφή σου να εκφράσεις τη στήριξη στο δίκαιο αίτημα:

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δήμος Νάουσας

Για τους ενδιαφερόμενους απ' το Ροδοχώρι που θέλουν να υπογράψουν κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Νάουσας να απευθυνθούν στο Market Souzana.

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Νάουσας"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης