Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ερώτημα γιατί τελικά δεν έθεσα  υποψηφιότητα στις εκλογές. Η απάντηση είναι εύκολη και απλή. Θεώρησα πρώτον ότι οι υποχρεώσεις μου δε θα μου επέτρεπαν να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινοτικά...

Και δεύτερον έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Τάσο Μωυσίδη που έδειξε ήθος, εντιμότητα και κυρίως πως πρέπει να υπηρετεί τον συμπολίτη του. Έχοντας δε στο τιμόνι το δήμαρχο Τάσο Καραπατζό, που στη δυσκολότερη οικονομική  συγκυρία για την πατρίδα μας, οδήγησε το «καράβι» με υπευθυνότητα, σύνεση αποφασιστικότητα σε ήρεμα νερά.

Άλλο οι γιορτές, οι εκθέσεις, τα πανηγύρια και  η κριτική στα καφενεία και άλλο η καθημερινή μάχη για τον πολίτη και υλοποίηση έργων  πνοής.

Έχοντας λοιπόν εμπιστοσύνη στα πρόσωπα αυτά και με δεδομένο ότι θα είμαι  δίπλα τους διαθέτοντας το λιγοστό χρόνο μου βοηθώντας  τους για το καλό του χωριού μου, αποφάσισα ότι δε χρειάζεται να θέσω υποψηφιότητα μόνο και μόνο για να προκαλέσω εντύπωση γεμίζοντας τις εκλογικές λίστες.

Όταν δεν υπάρχει λόγος πρέπει να μάθουν κάποιοι να παραμερίζουν προσωπικές φιλοδοξίες και μικροσυμφέροντα για το καλό του τόπου.

Με τιμή
ΑΛΕΚΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣΕπιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Ο Αλέκος Κεσίδης απαντάει γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές 2014"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης