Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Ροδοχώρι βρέθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους κκ Χρύσα Πασχούλα και Δημήτρη Μάντσιο, την Τετάρτη 29 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ όπου έκανε ανοιχτή κουβέντα με τον κόσμο για τα προβλήματα του χωριού και πως μπορούν να λυθούν...

Η κουβέντα ποιο πολύ περιστράφηκε γύρο από τα προβλήματα της ύδρευσης και της άρδευσης εν όψη καλοκαιριού, αλλά και τη δημιουργία ΤΟΕΒ όπου ξεκίνησε μια προσπάθεια πριν πέντε χρόνια και ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί, συζητήθηκαν επίσης προβλήματα που προέκυψαν στους δρόμους, αλλά και ειπώθηκαν ιδέες για το τι καινούριο μπορεί να γίνει στο χωριό, όπως μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων και αξιοποίηση του φαραγγιού της Κράστας για τουριστική ανάπτυξη.

Να σημειώσουμε ότι έκπληξη προκάλεσε τον δήμαρχο το γεγονός ότι δεν υπήρχε νεολαία στη συζήτηση, αυτοί δηλαδή που έπρεπε να προβληματίζονται ποιο πολύ απ’ όλους και να θέτουν τα προβλήματα προς επίλυση αλλά και να έχουν νέες ιδέες για το πώς μπορεί να βγει κάτι καλό για το χωριό από την κουβέντα.

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Στο Ροδοχώρι ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Ν. Κουτσογιάννης για ανοιχτή κουβέντα"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης