Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 2 Οκτωβρίου και 11:45, σε επανάληψη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και 16:45, το Γιαννακοχώρι φιλοξενείται στο κανάλι 4Ε, της εκπομπής "Στον τόπο που γεννήθηκα", με τον δημοσιογράφο Θανάση Κληματσίδα, τον Κωνσταντίνο Πιλακούδη στην κάμερα και η Ελευθερία Ναλμπάντη στις ωραίες φωτογραφήσεις...

Ένα αφιέρωμα στην ιστορία του τόπου, στην καθημερινή ζωή των κατοίκων, στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, στις καλλιέργειες των αγροτών και τις παραγωγές τους, στον κυρίαρχο πολιτισμό τους και περπατώντας το Μονοπάτι των Πηγών, το Φαράγγι της Κράστας, διαβάζοντας στη βιβλιοθήκη του χωριού, χορεύοντας με το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου, πηγαίνοντας στην Εκκλησία και δίχως ατυχήματα σε παμπάλαιες φωτογραφίες, δακρυσμένες!

Η συνεισφορά της ιστορικού, φιλολόγου Δωροθέας Ανθοπούλου, στην πολύτιμη καταγραφή και κατάθεση ιστορικών περιόδων και αναφορών για το Γιαννακοχώρι, μεγάλη!

Το Γιαννακοχώρι βάζει τα καλά του, χαμογελά, σας αγκαλιάζει και σας καλεί ''υγεία '' στην πρεμιέρα της εκπομπής στον ''ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ'',  Κυριακή 2 Οκτωβρίου 11:45, 4Ε TV, ευχαριστώντας αισιόδοξα και σε επανάληψη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 16:45.


Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "4Ε Στον τόπο που γεννήθηκα Αφιέρωμα στο Γιαννακοχώρι"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης