Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτή  τη εβδομάδα δόθηκε μια πραγματική μάχη με τις πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Κοντά σε αυτές προστέθηκαν και οι συχνές διακοπές ρεύματος και  η επί τρεις ημέρες διακοπή νερού στα μισά σπίτια του χωρίου...

Στην προσπέλαση των προβλημάτων συνέβαλε ο αντιδήμαρχος κ. Δάγκας,ο οποίος με την συνεισφορά του βοήθησε  ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και  να λειτουργήσει το σχολειό μας. Ο  κ. Λογδανίδης  που κράτησε τους δρόμους μας ανοιχτούς.  Ιδιαίτερη βοήθεια είχαμε από τον πρόεδρο τις ΔΕΥΑΝ ώστε να λυθεί το μεγάλο  πρόβλημα της ύδρευσης που ταλαιπώρησε τους συγχωριανούς μου για τρεις μέρες (οι οποίοι έδειξαν αξιοζήλευτη  υπομονή και βοήθησαν εθελοντικά στον αποχιονισμό των δρόμων και στο ρίξιμο αλατιού). Οι συνθήκες ήταν τόσο δύσκολες που φτάσαμε στο σημείο να λιώνουμε χιόνι για να εξυπηρετήσουμε κάποιες από τις ανάγκες του σπιτιού).                                

Καταλυτική  βέβαια  ήταν  η  προσπάθεια τον χειριστών  των εκχιονιστικών μηχανημάτων  και των υπαλλήλων της ΔΕΗ (με ελλιπέστατο εξοπλισμό δίνουν την μάχη τους) που  πολλές φορές θέτουν σε κίνδυνο και την σωματική ακεραιότητα  (όταν έχει ένα μέτρο χιόνι δεν ξέρεις που είναι ο δρόμος και που είναι ο γκρεμός).

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

Ακολουθήστε το Ροδοχωρίτης στο facebook

0 Σχόλια για το: "Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Ροδοχωρίου Τάσου Μωυσίδη"

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζετε επώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες.
Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.

Ανώνυμα σχόλια ή με διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

  Καλώς ήρθατε στο δικτυακό μας τόπο. Στο χώρο αυτό φιλοξενούνται πληροφορίες για το χωριό μας. Γενικές πληροφορίες, ιστορικά στοιχεία, δραστηριότητες διαφόρων φορέων, ομάδων ή και μεμονωμένων ανθρώπων του χωριού.

  Η σελίδα αυτή έχει ανοίξει για όλους εμάς. Όλους όσους θέλουν να μιλήσουν, να φωνάξουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν, να αποδοκιμάσουν ή να επιδοκιμάσουν, να διαμαρτυρηθούν και τέλος πάντων να προτείνουν κάτι.

  Δεν υπάρχει υστεροβουλία, μόνο ανιδιοτέλεια. Αυτήν την προσπάθεια την κάνουν κάποιοι (δεν έχει σημασία ποιοι) για να συμμετέχουν όλοι (και όλοι έχουν σημασία!).

  Μία προσπάθεια με μεράκι από τους ανθρώπους του Χωριού για το χωριό και όχι μόνο.

  Και όπως θα έλεγε και ο λεγεωνάριος…
  ολάν σ’ αούτο το χωρίον ολ’ παλαλοί είναι ρε παιδί μου!…

  Επικοινωνήστε με το Ροδοχωρίτης στο:

  Image Hosted by ImageShack.us


  NewsLetter Ροδοχωρίτης

  Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλα τα νέα του Ροδοχωρίου και όχι μόνο στο Email σας

  Γράψτε εδώ το Email σας:

  Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας

  Παρακολουθήστε μας στο youtube
  Ο Καιρός στο Ροδοχώρι

  Αρχειοθήκη ιστολογίου

  Ροδοχωρίτης